Circulaire Kerst Pop-Up!

December 11, 2019 |

Kerst_pop-up

Op zoek naar originele handgemaakte upcyclede kerstcadeaus? Spring dan maar gerust eens binnen in onze circulaire kerst pop-up. Verschillende handgemaakte, upcyclede cadeau’s liggen op jou te wachten.

Afval een nieuw leven geven en omtoveren tot een origineel object, daar draait het om bij upcycling!

We consumeren in onze huidige maatschappij veel, héél veel en daar komt afval van. Hoewel er meer gerecycleerd wordt, blijven overschotten een pijnlijk probleem. HetVindingrijk vindt in de groeiende afvalberg een bron van inspiratie om nieuwe en vooral mooie objecten te maken. Deze inspiratie en prachtige ontwerpen delen we graag met jou! Samen met MAAKbar en de Green Office van de KUL, slaan we de handen in elkaar en organiseren we de hele maand december een circulaire pop-up.

De pop-up is te vinden in de Tiensestraat 9, pal in het centrum van Leuven. Van woensdag tot zondag kan je in de winkel snuisteren tussen de circulaire kerstgeschenken. Geef je liever een persoonlijk geschenk en steek je graag de handen uit de mouwen? Twijfel niet en schrijf je in voor één van de vele workshops via onze facebook pagina. Keer naar huis met een leuk cadeau EN boordevol inspiratie om je eigen afvalberg om te toveren tot een geschenk of origineel designobject.

Category: Uncategorized

Comments are closed.