Mei marktenmaand

May 12, 2016 |
Swan Market Antwerp by CHYMO & MORE Photography ( http://facebook.com/chymomore )

Swan Market Antwerp by CHYMO

Het weer wordt beter en markten van alle slag beginnen als paddenstoelen uit de grond te schieten! Elk weekend kan je met gemak een rommelmarkt of drie meepikken, maar echt unieke marktjes komen net iets minder voor. Reken op HetVindingrijk om die voor jou te vinden!

Op zondag 22 mei kan je op de Grote Markt in Antwerpen naar de Swan Market. Een markt voor startende creatieve ondernemers. Geen markt waar je van de ene foute kledinghandelaar naar de andere loopt, maar een echte lifestylemarkt met betaalbare kunst, leuke interieurspulletjes, live muziek en volledig hipsterconforme foodtrucks. Als je tussen de muziek en het eten nog tijd vindt om verder te shoppen kan je ook nog unieke accessoires en sieraden ontdekken, kinderspulletjes, mooie jurkjes en ga zo maar door!

Nu zal je die once-in-a-lifetime vondsten nog meteen moeten meenemen, maar Swan Market is ook volop bezig met een online markt. Zo kan je die ene jas waar je nog over twijfelde gewoon online bestellen eenmaal je beseft dat je hem echt nodig hebt in je leven. Wij gaan alvast eens opzoek naar leuke nieuwe upcyclers, zien we je daar?

Swan Market Antwerp by CHYMO & MORE Photography ( http://facebook.com/chymomore )

Swan Market Antwerp by CHYMO

Category: Uncategorized

Comments are closed.