Upcycling Festival

April 19, 2013 |

item1

Op de Research Campus in Hasselt gaat vandaag het Upcycling festival van start. Geïnteresseerden kunnen tussen 19 en 28 april een kijkje komen nemen naar de tentoongestelde kunstwerken uit gerecycleerde materialen. De expositie loopt dagelijks van 10 tot 18u. HetVindingrijk is natuurlijk aanwezig en zal alles op de voet volgen. Jullie kunnen de komende dagen allerlei nieuwtjes vinden over de activiteiten van het Upcycling Festival op onze website.

MEET / De centrale ontmoetingsplaats wordt het start- en eindpunt van het Upcycling Festival. Van hieruit vertrekken de ontdekking-parcours. Je kan er afspreken of nakaarten met vrienden en inspirerende mensen ontmoeten.

TALK / Er mag gepraat en gediscussieerd worden. het Upcycling Festival verzameld scherpe geesten en zij laten hun idee├źn op je los. Jij kan kritische vragen stellen of jouw inzichten delen.

WATCH / De leden van het Upcycling Festival stellen tentoon. Tijdens de festivalperiode ontdek je de resultaten van al wie aan de slag ging met materialen uit het magazijn.

LEARN / Je kan kiezen uit een brede waaier aan activiteiten. Er staat een reeks uitdagende en prikkelende workshops op het programma. (Vergeet je niet even in te schrijven.)

http://www.tvl.be/nl/2013-04-18/gerecycleerde-kunstwerken-op-upcycling-festival-hasselt/#.UXDzJY4jovI

Tags: ,

Category: Nieuws

Comments are closed.