Bloggers gezocht

April 12, 2018 |

acer-791027_1920

Wij snuffelen in rommel en in kelders, op zoek naar oude stukken om tot designobjecten om te toveren. Upcyclen is onze passie. Daarom willen we nu, hier, samen met jullie, ideeën, tips, creaties en inspiratie uitwisselen. Samen zoeken we naar vindingrijke, goedkope en duurzame ideeën om afgedankte materialen tot een persoonlijk design om te vormen.

Om de community te ondersteunen zijn we op zoek naar upcyclingdivas, handige Harry’s, enthousiastelingen die geloven in duurzaamheid en die het leuk vinden om te bloggen. Je vindt het tof om langs te gaan op één van de vele handmade-beurzen of upcycling-markten en je houdt ervan foto’s te maken, je maakt kunst van afval, je hebt gewoon zin om met ons samen te werken of een leuk nieuwtje aan te kondigen … het is welkom! Onderwerpen worden soms aangeleverd maar we zijn ook op zoek naar mensen met een eigen profiel of netwerk binnen ons thema. Een journalistieke achtergrond is geen vereiste, gevoel voor taal des te meer!

Denk je dat jij geschikt bent als vaste blogger, gastblogger en/of vrijwilliger voor HetVindingrijk, stuur dan een blogartikel (voor bloggers) of stel jezelf voor (vrijwilligers) via hallo@hetvindingrijk.be. We nemen dan snel contact met je op.

Tags: , , , , ,

Category: Nieuws, NieuwsDingen

Comments are closed.